Collede lapis e papel e tomade nota
Ingredientes:
-3 ovos
-200 g azucre
-350g fariña
-100 ml de
aceite oliva
-100 ml aceite xirasol
-250 ml de leite
-1 sobre de levadura
- raiadura dun limón.
-pepitas(pébidas de chocolate) opcional.
Elaboración
Botamos o ovos nun bol e o azucre e batemolo todo.
Cada vez que engadamos un novo ingrediente bater para que a mestura quede mais
espumosa.Logo raiamos a pel dun limón. Batemos. Seguidamente o aceite de
xirasol, o aceite de oliva,o leite, a fariña tamizada e a levadura,recordando que entre ingrediente e ingrediente
bater para que estea máis rica a
mestura.
Con moldes de magdalenas sobre unha bandexa de
forno botar a mestura cunha culler.Se
queres botarlle pepitas de chocolate é agora o momento de facelo.
Ter enconta que debemos cubrir o molde das magdalenas só pola metade para que non saia a mestura por
fóra.Deixaremolos no forno durante 20 minutos quentandoo previamente.
Cando estea deixar
enfriar para papar.
Se queredes ver a mostra do ben que cociñamos, mirade mirade.
Moitas Grazas Carmen!!
1 comentario:
que ricas estaban las magdalenas con pepitas cfvytftfdytd6t6ryu5r7yd6rtdrdstedtredyrey65e
Publicar un comentario